VIDEO/ A șasea sarcină, cea mai grea! Problemele de sănătate ale Ancăi Serea s-au agravat în ultimele săptămâni

Toată lumea o invidiază pe Anca Serea pentru norocul de avea niște sarcini perfecte: fără kilograme în plus și fără stările specifice unor gravide. Se pare însă că fosta prezentatoare TV are micile ei probleme de sănătate, care s-au agravat de câteva săptămâni.

FOTO: Unica

A șasea sarcină a mămicii-eroine din showbiz, Anca Serea, e cea mai grea de până acum. Vedeta, care oricum suferă de anemie și merge regulat la spital pentru controale și perfuzii, ne-a mărturisit că micile ei probleme de sănătate au devenit brusc mari, de o vreme. „Am probleme cu mirosurile, pentru că bila mea este un pic modificată. Nu suport mirosurile puternice, de aceea, și atunci când gătesc, o fac cu ferestrele deschise și cu hota dată la maximum. Acum, în această sarcină, nu pot să folosesc nici parfum, nici creme cu parfum puternic”, ne-a mărturisit Anca.

FOTO; Unica

Folosește produse naturiste pentru
față și corp

Pentru a evita o criză de fiere, Anca folosește doar produse naturiste care nu conțin nici urmă de parfum. „Nu sunt în extrema aia cu produse bio, adică folosesc pentru corp ceva foarte simplu, unt de cocos și ulei de argan, le alternez. Sunt luate de la un plafar, nu e vreun secret. Mai folosesc și ulei extravirgin de măsline, din când în când. Le combin eu. Depinde ce îmi e la îndemână”, ne-a mai spus viitoarea mămică.

VIDEO: Robert Hanciarec

OPINIE | Cum îți scumpesc companiile viața fără să crească prețul! Daniel Ionașcu, despre trucurile la care recurg comercianții

Post-ul VIDEO/ A șasea sarcină, cea mai grea! Problemele de sănătate ale Ancăi Serea s-au agravat în ultimele săptămâni apare prima dată în Libertatea.

Citeste continuarea articolului....

Articole pe aceiasi tema