Țiriac este, în continuare, cel mai bogat tenismen din istorie. Are o avere mai mare decât Federer, Djokovici, Nadal și Sharapova la un loc

Ion Țiriac este în continuare locul 1 în topul celor mai bogați tenismeni din istorie. Președintele Federației Române de Tenis, acum în vârstă de 80 de ani, are o avere de 1,1 miliarde de dolari, conform unui top realizat de cei de la The Richest.

Cât cei trei laolaltă

Mai mult, omul de afaceri român îi surclasează în acest top pe celebri sportivi care încă mai sunt acum pe culmile gloriei și banilor. Cei mai buni la ora aceasta din lume, Federer, Nadal și Djokovic adună toți trei 830 de milioane de dolari, sunt la sute de milioane distanță de Țiriac. Mai intră aici și averea făcută de Maria Sharapova și tot mai e loc de McEnroe.

Locul 2 în România

Cu toate că rămâne number one în topul all time al tenismenilor, Țiriac nu mai este cel mai bogat român! Revista Forbes l-a considerat pe Daniel Dines, fondatorul UiPath, este în prezent cel mai avut conațional. Dines ar avea astfel o avere de 1.4 miliarde de dolari, în timp ce fostul jucător de tenis are 1.1 miliarde de dolari.

Topul celor mai bogați tenismeni all time:

Ion Tiriac – 1.1 miliarde dolariRoger Federer – 450 de milioane de dolariNovak Djokovici – 200 milioane de dolariMaria Sharapova – 195 milioane de dolariRafael Nadal – 180 milioane de dolariSerena Williams – 180 milioane de dolariAndre Agassi – 175 milioane de dolariAndy Murray – 165 milioane de dolariPete Sampras – 150 milioane de dolariJohn McEnroe – 100 milioane de dolari.

Foto: Vlad Chirea

Post-ul Țiriac este, în continuare, cel mai bogat tenismen din istorie. Are o avere mai mare decât Federer, Djokovici, Nadal și Sharapova la un loc apare prima dată în Libertatea.

Citeste continuarea articolului....

Articole pe aceiasi tema