Strangere de fonduri pentru persoanele cu distonie

By Televiziunea-Medicala.ro

Asociatia persoanelor cu distonie Childrens Joy a initiat o strangere de fonduri pentru realizarea unor workshop-uri de recuperare prin kinetoterapie periodice, prin implicarea kinetoterapeutilor si sub supravegherea medicilor specialisti.
Programele de recuperare sunt esentiale pentru ameliorarea simptomelor distoniilor.
Kinetoterapia invata persoanele cu distonii sa recunoasca anumite miscari compensatorii.
Recuperarea este lenta, rezultatele aparand in timp, insa se pot produce imbunatatiri ale mai multor aspecte prin constientizarea si controlul miscarii.
Se pot realiza cu succes exercitii de intindere si mobilitate articulara, dar si de crestere a fortei musculare sub indrumarea kinetoterapeutului sau a medicului. Electrostimularea motorie ajuta, de asemenea, la cresterea fortei muschilor neafectati, iar biofeedback-ul ajuta la identificarea, relaxarea si educarea controlului muschilor distonici.

distonie

Pentru ca aceste terapii isi aduc aport major in ameliorare dar otusi nu sunt decontate dorim iar bolnavii de distonie nu pot munci,pensia de dizabilitate sau ajutorul este derizoriu,au dificultati de deplasare,emotionale,materiale,sociale,am aduce un aport imens in buna desfasurare a calitatii vietii lor prin sprijinirea Asociatiei Childrens Joy pentru achizitionarea aparaturii si amenajarea spatiului unde ne desfasuram ativitatea, care sa permita formarea de grupuri restranse ,periodice unde pacientii din Romania sa poata ,cu ajutorul voluntarilor fiziokinetoterapeutilor sub supraveghere medicala sa invete cum sa se poata recupera.
De asemenea dorim desfasurare unor programe fizice de recuperare destinate celor cararora conditia fizica le permite.
Pentru aceasta dorim achizitionarea unei aparaturi minime pentru desfasurarea workshop-urilor periodice de recuperare fizica.
Dorim de asemenea igienizarea spatiului care se afla in incinta Asociatiei Clubului Sportv Fight Team Iguana si organizarea primului workshop pe acasta tema in luna septembrie ne transmite Catalina Crainic, presedinte Asociatia Childrens Joy.

distonie

Calculul aproximativ al costurilor este de 6000 de euro care se refera la achizitionare,igienizare,organizarea primului workshop.

Asociatia Children`s Joy isi desfasoara activitatea in orasul Timisoara, fiind membra in consiliul director al Aliantei Nationale pentru Bolile Rare prin presedinta Crainic Catalina, dar si membra la nivel european a organizatiei Dystonia Europe.

“Sportul creaza campioni, distonia creaza luptatori! Fiti alaturi de noi in aceasta lupta, avem nevoie de societate pentru a putea fi invingatori!”, a spus Catalina Crainic.

Puteti sa sustineti asociatia donand in contul Pay Pal al site-ului,de mai jos

Mentionam ca beneficiarii programului vor fi atat adulti cat si copii.

Acest post este al Televiziunii Medicale. Cititi articolul aici: Strangere de fonduri pentru persoanele cu distonie.

Continuare...

Articole pe aceiasi tema