Rejuvenate faciala cu PRP BIO FILLER la DERMAHEALTH din Timisoara

By Televiziunea-Medicala.ro

Terapia PRP sau terapia Dracula, este o terapie prin plasma sub forma de gel care se foloseste sub forma de umplere. Dupa perioada de COVID, multe persoane au devenit sensibile la diferite substante, de aceea, cea mai buna substanta este cea produsa de organismul propriu.

O substanta produsa de organismul propriu, nu duce la efecte adverse sau la apartia dermatitelor sau a altor alergii. Se introduce plasma pacientului, dar imbogatita cu mult cu trombocitele proprii in suprafata pielii, si se face PRP, o parte din plasma se va transforma in  gel. In afara beneficiilor de imbunatatire a pielii, are si un avantaj de umplere, de aceea se numeste PRP filing. Aceasta metoda dureaza aproximativ 40 de minute, se recolteaza cam 8-16 ml de sange, in eprubete speciale, se centrifugheaza, se transforma in gel si nu este deloc dureroasa. Rezultatele se vad imediat dupa injectare dar cel mai bine se vad in timp, dupa o luna, sau doua. Se recomanda repetarea la 6 luni de zile aceasta procedura, in total se vor face 3 sedinte de umplere cu gel.

Acest post este al Televiziunii Medicale. Cititi articolul aici: Rejuvenate faciala cu PRP BIO FILLER la DERMAHEALTH din Timisoara.

Continuare...

Articole pe aceiasi tema