Rămășițele unui copil dat dispărut în luna mai după ce a plecat cu bicicleta, găsite într-un lan de porumb, în SUA

Xavior Harrelson, un băiețel de 11 ani care a dispărut în luna mai, a fost găsit la finalul lunii septembrie mort într-un lan de porumb din Iowa. Copilul nu a mai fost văzut de când plecase să se plimbe cu bicicleta, la o săptămână după ce terminase clasa a IV-a, și a fost căutat intens de forțele de ordine, informează CNN, citată de Observatornews.

Copilul fusese dat dispărut pe 27 mai și, după eforturi de căutare intense din partea autoritățile locale, dar și a sute de persoane și voluntari, rămășițele sale au fost descoperit pe 30 septembrie, „într-o zonă rurală, la aproximativ cinci kilometri nord-vest de Montezuma”, potrivit șerifului Thomas Kriegel.

Inclusiv FBI a asistat autoritățile locale în căutarea lui Xavior, a specificat purtătorul de cuvânt al FBI din Omaha, Amy Adams.

Vineri, cabinetul medicului de stat din Iowa a notificat departamentul șerifului cu privire la faptul că „rămășițele umane au fost identificate ca fiind cele ale lui Xavior Harrelson”, a adăugat Kriegel.

Autoritățile nu au stabilit încă din ce cauză a murit copilul. Cu toate acestea, Mitch Mortvedt, director adjunct al Departamentului de Investigații Criminale din Iowa, a declarat că moartea copilului este investigată drept suspectă.

Xavior tocmai intrase în vacanța de vară, când a dispărut. Kurt Hanna, directorul școlii elementare din Montezuma, și-a amintit că băiatul a mers din clasă în clasă în ultima zi de școală pentru a-și lua rămas bun și pentru a le ura colegilor săi o vară frumoasă.

„Nu crezi niciodată că ar fi una dintre ultimele ocazii în care vezi pe cineva. Mă rog să nu fie”, a spus atunci Hanna, potrivit Daily Mail.Aceasta a adăugat că băiatul era un elev care voia „mereu să se asigure că ai o dispoziție bună și că ai un zâmbet pe față”.Autoritățile locale au anunțat că o anchetă privind moartea și dispariția băiatului este în desfășurare.

Citeste continuarea articolului....

Articole pe aceiasi tema