Promotie lentile progresive – optica medicala Galati

oftalmologie-galati-promotie-ochelari-progresivi
Dacă ai peste 40 de ani acestă promoție s-ar putea să te intereseze mai mult decât crezi. 👇
 
Dacă ai trecut de 40 de ani și constați că la distanţa normală de citit, începi să vezi literele în ceaţă, sau senzația de oboseală oculară este din ce in ce mai accentuată, este posibil să te confrunți cu manifestări ale presbiopiei.
 
Odată cu vârsta cristalinul își pierde elasticitatea și devenind din ce în ce mai rigid, nu își mai poate bombă suprafața pentru a crește refracția la privirea de aproape. Presbiopia nu poate fi prevenită, stopată ori vindecată, însă există metode eficiente prin care vederea poate fi îmbunătățită semnificativ.
 
Varianta practică este purtarea ochelarilor. Îți vor fi prescrise lentile cu care vei vedea clar să citești la 35-40 cm, însă dacă ai deja hipermetropie, miopie sau astigmatism vei avea nevoie de două perechi de ochelari. Astfel vei purta două perechi de ochelari: la distanță și la aproape sau, varianta ideală: o singură pereche de ochelari cu lentile progresive.
 
Scopul ochelarilor progresivi este să vezi clar la orice distanță în funcție de activitățile pe care le desfășori în mod obișnuit.
 
La OpticalMed am ajutat sute de gălățeni care încă mai purtau grija a mai multor perechi de ochelari de vedere, să treacă la ochelari cu lentilele progresive și să fie foarte fericiți cu acestea.
Dacă ai nevoie de mai multe informații despre lentilele progresive sună la 0336 405 405 sau vizitează-ne la cabinet. Detaliile promoției le găsești mai jos:
 
 
🔥 – 25% reducere la LENTILE PROGRESIVE (Zeiss, Essilor, Ital-Lenti, Interoptik, Rhein, MediQ)
🔥 montaj GRATUIT (economisești 45 lei)
🔥 consult GRATUIT (economisești 100 lei)
 
La cabinet găsești câteva sute de rame din care poți alege, toate de calitate superioară. Sunt în stoc (limitat) și ultimele modele de rame Ray-Ban, Vogue, Furla, Guess, Ralph Lauren și Armani.
 
Bine de știut: ochelarii se pot plăti în 6 rate egale, fără dobândă prin cardul StarBT de la Banca Transilvania.

👉  Informații și programări: 0336 405 405
👉  Programare online, direct în calendar: www.opticalmed.ro/programare 

👉  Detalii de contact: www.opticalmed.ro/contact
👉 Locație cabinet in Google Maps: https://media.opticalmed.ro/google-maps

Articole pe aceiasi tema