O pacientă, în vârstă de 95 de ani, cu SARS CoV 2, a fost externată de la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babes (VIDEO)

By Televiziunea-Medicala.ro

Au fost momente emoționante, astăzi, la Spitalul de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Victor Babeș din Timișoara. O pacientă, în vârstă de 95 de ani, internată în urmă cu 10 zile, cu diagnosticul de infecție cu SARS CoV 2, a fost externată. Este cel mai în vârstă pacient tratat în unitatea sanitară din Timișoara în această perioadă de pandemie.

Bunicuța, așa cum era alintată de cadrele medicale, a avut mai multe probleme respiratorii la internare, din cauza infecției cu noul coronavirus, dar medicii și asistentele Secției de Boli Infecțioase II, sub supravegherea cărora s-a aflat pacienta, au reușit să o vindece. La plecare i-au făcut o surpriză. Au așteptat-o la ieșirea din unitatea sanitară și au aplaudat-o. Bunicuța a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean și transportată acasă. Ii dorim multă sănătate!

Acest post este al Televiziunii Medicale. Cititi articolul aici: O pacientă, în vârstă de 95 de ani, cu SARS CoV 2, a fost externată de la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babes (VIDEO).

Continuare...

Articole pe aceiasi tema