O pacientă a oprit de două ori ventilatorul care ţinea în viaţă colegul de salon pentru că o enerva zgomotul

By Televiziunea-Medicala.ro

O femeie de 72 de ani din Germania a fost arestată după ce ar fi oprit de două ori ventilatorul unui coleg de cameră din spital, deoarece era enervată de sunetul pe care îl scotea.

Femeia a fost reținută sub suspiciunea de tentativă de omor după incidentul din orașul Mannheim din sud-vestul de marți seară.

Poliția și procurorii au spus că suspectul ar fi oprit ventilatorul unei femei și apoi, în ciuda faptului că personalul i-a spus că aparatul este vital pentru pacient, l-a oprit din nou mai târziu în seară.

Un comunicat de presă publicat de parchetul din Mannheim și poliția din Mannheim a susținut că femeia a oprit ventilatorul înainte de ora 20:00 după ce „s-a simțit deranjată de zgomotul provenit de la dispozitivul de oxigen”.

„Deși suspecta a fost informată de personalul spitalului că furnizarea de oxigen era o măsură vitală, se spune că a oprit din nou dispozitivul în jurul orei 21.00”, se arată în comunicat.

Pacienta în vârstă de 79 de ani a trebuit să fie reînviată, au spus autoritățile, și, deși viața ei nu era în pericol, ea a avut totuși nevoie de terapie intensivă.

Suspectul a fost dus în fața unui judecător miercuri și dus la închisoare. Investigațiile sunt în derulare.

sursa

Acest post este al Televiziunii Medicale. Cititi articolul aici: O pacientă a oprit de două ori ventilatorul care ţinea în viaţă colegul de salon pentru că o enerva zgomotul.

Continuare...

Articole pe aceiasi tema