Metode de epilare definitivă

Metode de epilare definitivă – Epilarea cu lumină intens pulsată IPL

Această medotă poate oferi şi ea rezultate suficient de bune în ceea ce priveşte îndepărtarea fără durere a părului nedorit deoarece se foloseşte un gel de răcire înaintea tratamentului propriu-zis de epilare. Potrivit specialiştilor în domeniul dermatologiei, această metodă nu se ridică la nivelul metodei cu laser dar a devenit şi ea destul de populară, fiind folosită în multe saloane de înfrumuseţare. Avantajul în cazul tehnologiei IPL este că aparatele au un preţ mai mic comparativ cu sistemele cu laser.

Costul unui tratament cu un aparat IPL este mai mic faţă de un tratament de epilare laser, dar, după cum spun dermatologii, metoda cu laser este mai sigură în ceea ce priveşte starea de sănătate a pacientului şi eficienţa mai ridicată. Persoanele care vor un tratament de calitate, rapid, elegant şi durabil, a problemelor faciale sau corporale în ceea ce priveşte îndepărtarea fără durere a firelor de păr, ar trebui să opteze pentru metoda cu laser.

Metode de epilare definitivă – Epilarea cu laser

Aceasta este cea mai bună metodă de epilare pentru că are o eficienţă ridicată de îndepărtare a firelor de păr şi o protecţie bună a pielii în timpul perioadei de tratament. Persoanele care aleg un astfel de tratament nu vor avea niciun disconfort în timpul şedinţelor de tratament, cum se întâmplă în cazul metodelor de epilare convenţionale (cu ceară rece sau caldă). Foarte important este ca ele să nu aibă pielea bronzată excesiv, pentru că prin epilarea laser pot suferi iritaţii sau arsuri din cauza cantităţii mari de melanină din piele.

Cel mai indicat este să vină la salon pentru a urma şedinţele de epilare în lunile de primăvară sau de toamnă, deci să evite perioada de concediu, de vară, când merg la plajă, când expunerea la radiaţiile ultraviolete puternice este mare.  Acest sistem performant combină metoda diodelor de radiofrecvenţă bipolară RF şi metoda diodelor cu energie laser şi de aceea rezultatele sunt spectaculare, rapide, pe măsura aşteptărilor pacientului. Sistemul este non-invaziv şi nu produce durere, pacientul se simte confortabil pe tot parcursul sesiunii de tratament.

Continuare....

Articole pe aceiasi tema