Mai multi politisti americani au invocat motive religioase ca sa scape de vaccin

By Televiziunea-Medicala.ro

193 de politisti nevaccinati, dintr-un total de 366 de angajati ai Departamentului de Politie din San Francisco au solicitat scutiri pe baza religioasa de la administrarea serului anti-COVID-19. Departamentul de Resurse Umane al institutiei a transmis ca cererile au fost aprobate provizoriu.

In luna iunie, San Francisco a fost primul oras mare care a cerut ca aproximativ 35.000 de angajati din sistemul public sa fie vaccinati impotriva COVID-19, anuntand ca in caz contrar, acestia risca sa-si piarda locurile de munca. Acestia rebuie sa fie vaccinati pana pe 13 octombrie. Iar angajatii din inchisori sau caminele de ingrijire medicala au avut termen pana la 15 septembrie.

88% dintre acesti angajati erau deja vaccinati, la sfarsitul lunii august. Aproximativ 2% nu si-au raportat statutul de vaccinare, motiv pentru care autoritatile locale au recomandat ca opt politisti si sapte pompieri sa fie suspendati. 10% au raportat ca nu sunt vaccinati.

Acest post este al Televiziunii Medicale. Cititi articolul aici: Mai multi politisti americani au invocat motive religioase ca sa scape de vaccin.

Continuare...

Articole pe aceiasi tema