Liga Campionilor la polo. CSM Oradea a ratat calificarea în grupe

ACTUALIZARE 25 septembrie. Echipa de polo CSM Oradea a încheiat aventura în Champions League 2019/20. Formația antrenată de Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu a fost învinsă de CN Terrassa, în manșa a doua din turul al treilea preliminar al competiției. Rezultatul final a fost de 5-6.

Spaniolii au marcat singurul gol al primei reprize, după care s-au desprins la 2-0 în debutul sferrtului 2. CSM-ul a reacționat prin dubla lui Vlad Dragomirescu, însă Terrassa a terminat prima jumătate a partidei în avantaj, scor 3-2.

Oaspeții s-au desprins la 4-2, după care CSM Oradea a marcat de trei ori consecutiv. Acest lucru s-a consemnat într-un interval de două minute prin acțiunile concretizate de Alex Popoviciu, Bogdan Remeș și Yusuke Inaba. Astfel, cu opt minute înainte de final scorul era de 5-4 în favoarea CSM-ului.

CSM Oradea nu a mai găsit soluții în atac, irosind câteva situații favorabile. Terrassa a profitat și a întors situația pe tabela de marcaj impunându-se la limită.

Reamintim că în tur, în Spania, CN Terrassa a învins cu scorul de 10-7. Astfel, ibericii au câștigat dubla cu scorul general de 16-12 și s-au calificat în grupele LEN Champions League

Aventura continentală a CSM-ului continuă în sferturile de finală ale LEN EuroCup – ediția 2019/20.

CSM Oradea a cedat în bazinul spaniolilor de la CN Terrassa, scor 7-10, după ce a avut inițiativa pe parcursul reprizelor 2 si 3. Dubla cu ibericii contează pentru turul al treilea preliminat din Champions League.

Pentru elevii lui Cornel Gordaș au marcat Vlad Dragomirescu (2), Roland Szabo (2), Yusuke Inaba, Alex Popoviciu și Silvian Colodrovschi.

Returul are loc miercuri, de la ora 19:00, la bazinul olimpic Ioan Alexandrescu din Oradea. Intrarea e liberă.

Post-ul Liga Campionilor la polo. CSM Oradea a ratat calificarea în grupe apare prima dată în Libertatea.

Citeste continuarea articolului....

Articole pe aceiasi tema