Klaus Iohannis, avertisment pentru liberali: ”Nu subapreciați PSD, rămâne un adversar puternic”

Partidul Social Democrat “rămâne un adversar puternic”, care nu trebuie subapreciat, a declarat, vineri, preşedintele Klaus Iohannis, la Braşov, la Adunarea regională a organizaţiilor PNL regiunea Centru, transmite Agerpres.

“PSD-ul rămâne un adversar puternic, cu care trebuie să ne luptăm în numele românilor de bună credinţă. PSD-ul este puternic înşurubat în instituţiile statului, în consilii judeţene, în primării, în consilii locale. Nu subapreciaţi acest adversar. Ar fi cea mai mare greşeală”, a spus Iohannis.

El le-a cerut liberalilor, în cazul în care vor forma viitorul guvern, singuri sau în alianță, să dea țării ”o guvernare eficientă”.

“Românii aşteaptă de la noi soluţii. De la noi aşteaptă soluţii pentru o guvernare eficientă, pentru o guvernare care să vină pentru România şi pentru români. Asta trebuie să livraţi voi, împreună cu mine”, a afirmat Iohannis.

Totodată, el s-a referit la campania pentru alegerile prezidenţiale. “Până atunci avem o campanie de dus. Şi, atenţie, repet, PSD-ul este încă puternic şi PSD-ul are un aparat de propagandă cu care trebuie să vă luptaţi la modul cel mai serios. PSD-ul foloseşte minciuna”, a afirmat şeful statului.

Post-ul Klaus Iohannis, avertisment pentru liberali: ”Nu subapreciați PSD, rămâne un adversar puternic” apare prima dată în Libertatea.

Citeste continuarea articolului....

Articole pe aceiasi tema