Incepe vaccinarea la liber cu AstraZeneca, fara programare pe platforma

By Televiziunea-Medicala.ro

De maine, 16 aprilie 2020, incepe vaccinarea la liber cu AstraZeneca. Persoanele care doresc să fie imunizate cu acesta se pot prezenta la centrele de vaccinare, fără programare pe platformă.

Pentru facilitarea accesului la vaccinare, în centrele în care se administrează vaccinul Vaxzevria (AstraZeneca) și în care sunt locuri disponibile, va fi permisă vaccinarea persoanelor care optează pentru acest tip de vaccin, prin prezentarea directă la centrul de vaccinare, fără a mai fi necesară înscrierea pe platformă, cu respectarea celorlalte proceduri și instrucțiuni, precizează Comitetul de vaccinare.

Autoritățile atrag atenția celor care doresc să primească acest vaccin să se asigure că nu prezintă simptome asociate Covid-19, să verifice disponibilitatea locurilor pe harta interactivă existentă pe platforma națională de informare cu privire la vaccinare și să se prezinte la centru cu un document de identitate.

Vaccinarea se va realiza în limita capacității centrului respectiv.

Acest post este al Televiziunii Medicale. Cititi articolul aici: Incepe vaccinarea la liber cu AstraZeneca, fara programare pe platforma.

Continuare...

Articole pe aceiasi tema