Guvernul a adoptat prelungirea starii de alerta cu 30 de zile. Masurile sunt mai permisive in preajma sarbatorilor de Paste

By Televiziunea-Medicala.ro

Guvernul a adoptat prelungirea starii de alerta cu 30 de zile, cu masuri suplimentare in perioasa Pastelui si cu cateva reguli specifice pentru litoral.

In perioada 1 mai – 2 mai 2021, circulatia persoanelor din toata tara este permisa in intervalul orar 20:00 – 5:00, pentru deplasarea si participarea la slujbele religioase.

Magazinele vor functiona cu doua ore in plus

De asemenea, in zilele de 23 aprilie si 30 aprilie 2021, magazinele se vor inchide la ora 20.00. Asta, in conditiile in care, in restul zilelor, se inchid la ora 18:00, potrivit normele in vigoare in acest moment in localitatile cu rata de infectare peste 4 la mia de locuitori.

Guvernul a mai decis ca statiunile de pe litoral sa fie deschise, cu respectarea regulilor in vigoare, insa la o capacitate de maximum 70%, la fel cum se intampla si in cazul statiunilor montane.

Acest post este al Televiziunii Medicale. Cititi articolul aici: Guvernul a adoptat prelungirea starii de alerta cu 30 de zile. Masurile sunt mai permisive in preajma sarbatorilor de Paste.

Continuare...

Articole pe aceiasi tema