Germania a atins cel mai mare bilant zilnic din ultimele trei luni

By Televiziunea-Medicala.ro

Germania a inregistrat in ultimele 24 de ore 29.426 de noi cazuri de COVID-19, cel mai mare numar de cazuri zilnice inregistrate de pe 8 ianuarie, si 293 de decese cauzate de noul coronavirus. De la inceputul pandemiei, autoritatile au raportat peste trei milioane de cazuri si 79.381 de decese.

Autoritatile federale cer puteri sporite

Din cauza infectarilor alarmante, Angela Merkel a cerut parlamentului sa acorde guvernului federal competente temporare pentru a impune carantina in zonele cu numar mare de infectari. Asta, dupa ce, in unele landuri autoritatile au esuat in implementarea unor masuri mai dure care sa stopeze raspandirea noului coronavirus.

Noua lege privind protectia impotriva infectarilor ar urma sa includa restrictii de circulatie pe timp de noapte si inchiderea magazinelor neesentiale. Autoritatile federale motiveaza ca si alte state au luat masuri similare care au dus la scaderea semnificativa a raspandirii noului coronavirus.

Acest post este al Televiziunii Medicale. Cititi articolul aici: Germania a atins cel mai mare bilant zilnic din ultimele trei luni.

Continuare...

Articole pe aceiasi tema