Dumitru Dragomir, șef de șantier. Fostul șef LPF ridică un bloc de locuințe în București

Ziua este mult prea scurtă pentru Dumitru Dragomir, 73 de
ani. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (1996-2013) lucrează de
dimineață până seara pe șantier.

Mai precis, Mitică fost la Ligă se ocupă de ridicarea ”până la nori” a unui bloc de locuințe, situat într-o zonă selectă a Capitalei.

”Am treabă de nu mă văd, ridic un bloc. Sunt șef de șantier, stau toată ziua alături de muncitori. Supervizez totul, nu-mi scapă nimic”, a declarat, pentru Libertatea, Dumitru Dragomir.

”Corleone” a dezvăluit locul în care se va ridica noua contrucție: ”Băi, nene, ridic un bloc a-ntâia. Este la 200 de metri de lacul Herăstrău, o zonă superbă”.

În ceea ce privește stadiul lucrării, fostul om de fotbal ne-a precizat: ”Am pilotat (n.r. – fundaţie care este susţinută de piloni înfipţi adânc în sol) locul unde se va ridica blocul. L-am scos din pământ, acum se lucrează la primul nivel!”.

Conform ”șefului de șantier”, locuințele vor fi date la cheie în vara anului viitor.

”Fie vară, fie iarnă, la mine se lucrează intens. Blocul va fi gata în maximum un an. Vara viitoare îl dau în folosință”, ne-a spus, sigur pe el, Dragomir.

După ce a pierdut alegerile pentru președinția LPF în favoarea lui Gino Iorgulescu, în noiembrie 2013, Dumitru Dragomir a renunțat la fotbal în favoarea construcțiilor.

”Cea mai valoroasă diplomă pe care o am este cea pe care o am în construcții hidrotehnice. Ea m-a ajutat în viață, datorită ei am făcut avere”, spune fostul om de fotbal care, la începutul lui 2015, a finalizat un alt bloc de locuințe de zece etaje situat în zona Sebastian din Capitală.

Afacerile Simonei Halep

Câștigătoare anul acesta a turneului de Mare Șlem de la Wimbledon, Simona Halep, 27 de ani, și-a canalizat o parte din profitul obținut din tenis în afaceri.

Simona Halep / FOTO: Hepta

Mai precis în ridicarea de blocuri de locuințe, unde șef de șantier este fratele ei, Nicolae. Familia Halep a dat în folosință anul trecut un imobil în zona Mamaia Nord – Năvodari, iar acum investește în ridicarea celui de-al doilea bloc, în aceeași zonă a litoralului.

În Constanța, Halep mai are o cafenea și vila de 600.000 de euro în care sportiva locuiește.  De asemenea, în Poiana Brașov, sportiva aflată pe locul 6 WTA a cumpărat un hotel de 4 stele pentru care a plătit între 1,5 și 2 milioane de euro.

Post-ul Dumitru Dragomir, șef de șantier. Fostul șef LPF ridică un bloc de locuințe în București apare prima dată în Libertatea.

Citeste continuarea articolului....

Articole pe aceiasi tema