Continua vaccinarea cadrelor medicale din Timisoara (VIDEO)

By Televiziunea-Medicala.ro

Etapa a doua din procesul de vaccinare a cadrelor medicale a inceput in judetul Timis, cu alte patru spitale. Dupa ce personalul medical de la Spitalul “Victor Babes” a fost imunizat imediat dupa Craciun, astazi a venit randul cadrelor medicale de la spitalele Judetean, Militar, de Copii si Municipal din Lugoj. In total, inainte de Anul Nou, inca aproximativ 1000 de infirmiere, asistente si medici din Timis vor imunizati impotriva SARS-COV2.

La Spitalul Judetean din Timisoara vor fi vaccinate, astazi si maine, 350 de cadre medicale. Este vorba despre medici, asistente si infirmiere care lucreaza in zona rosie- Casa Austria si Maternitatea Bega, suport COVID-, dar si in sectia de ATI si Unitatea de Primiri Urgente.

Spitalul Judetean din Timisoara are peste 3700 de angajati. Peste 90% dintre acestia si-au manifestat intentia de a se vaccina impotriva COVID 19. La Spitalul de Copii, vaccinarea a inceput inca de aseara.

Acest post este al Televiziunii Medicale. Cititi articolul aici: Continua vaccinarea cadrelor medicale din Timisoara (VIDEO).

Continuare...

Articole pe aceiasi tema