Congres medicină de laborator – Mai 2018

Perioada: 9-12 Mai 2018

Oras: București

Locatia: Romexpo

Detalii: amlr2018.medical-congresses.ro

Comitetul de Organizare are plăcerea de a vă invita la al 2-lea Congres Naţional al Asociaţiei de Medicină de Laborator din România cu participare internaţională, care va avea loc la Romexpo București, în perioada 09 – 12 mai 2018.

Conferința este organizată sub auspiciile International Federation of Clinical Chemistry IFCC și al European Federation of Laboratory Medicine EFLM, în colaborare cu UMF București, UMF Târgu Mureş, UMF Iuliu Hațieganu Cluj Napoca, UMF Timișoara și UMF Iași, având ca societăți profesionale partenere Societatea Română de Microbiologie și Societatea Română de Hematologie.

Printre obiectivele Asociaţiei de Medicină de Laborator din România se numără stabilirea unor rețele de comunicare între profesioniștii care lucrează în laboratoare medicale, implementarea tehnicilor avansate de diagnostic, stabilirea unor standarde exigente de calitate pentru munca de laborator, iar întâlnirile anuale cu ocazia conferințelor sau congreselor oferă contextul adecvat pentru realizarea acestor deziderate.

Tematica Congresului Naţional al Asociaţiei de Medicină de Laborator acoperă aspecte din toate domeniile medicinei de laborator: biochimie, microbiologie/parazitologie, hematologie/hemostază, imunologie, genetică, biologie moleculară.

Expoziția de echipamente, reactivi și consumabile de laborator, precum și workshopurile organizate de companii vor contribui la crearea unei atmosfere de lucru interactive.

Evenimentul va fi creditat cu credite EMC de către Colegiul Medicilor și de către OBBCSSR.

Mai multe informatii

Articole pe aceiasi tema