Care sunt preturile la primul Aquapark termal din Timișoara

Primul Aquapark termal din Timișoara este foarte aproape de inaugurare, vineri in 31 martie.  Este primul aquapark construit în orașul de pe Bega. Au fost mulți ani de promisiuni și tot soiul de proiecte, iar în acest timp timișorenii s-au obișnuit cu SPA-urile din Ungaria. Înainte de deschiderea aquaparkului Amazonia, comparabil cu cele de la Mako, Szeged, Hajduszoboszlo sau Gyula, timișorenii erau curioși de prețuri. Cât va fi intrarea.

Amazonia

Un bilet de adulți pentru patru ore, de luni până vineri, care include aquapark+termal+spa, costă 110 lei, iar în weekend e 130 de lei. Biletul este 50, respectiv 60 de lei pentru copii. O zi întreagă full este 130 de lei de persoană de luni până vineri, iar în weekend este 150 de lei. Pentru copii, ziua întreagă este 70 și 80 de lei.

Doar aquaparkul, de luni până vineri, e 70 de lei, iar sâmbătă și duminică e 80 de lei, tot pentru patru ore. Biletul este 40 și 50 de lei pentru copii.

Amazonia

Amazonia – Un centru aqvatic spectaculos

Revenind la Amazonia, acesta este dotat cu bazine indoor cu peste 1.700 metri pătraţi de luciu de apă, cu diferite atracţii şi cu primele tobogane indoor din regiune, o sală de bazine cu ape termale, un SPA cu servicii complete (duşuri tematice, cu sunete şi lumini, camere de relaxare, saune de toate felurile, jacuzzi), o clinica de fizioterapie, un restaurant şi multe alte activităţi care vor face plăcută petrecerea timpului liber. Bazinul mare are aproape 800 de metri pătraţi, bazinul pentru copii – 300 de metri pătraţi (cu tobogane și jucării), iar bazinul de aterizare de pe cele patru tobogane 130 de metri pătraţi.

Bazinul care comunică în interior şi exterior au tot 130 de metri pătraţi.

Toate bazinele vor fi încălzite. Se va putea folosi şi iarna bazinul exterior, apa având 36 de grade Celsius.

Proiectul a cuprins construcţia unui clădiri pentru recepţie (P+1E), un corp pentru vestiare (P+1E), sala bazinelor (P), un corp cu spaţii tehnice şi de relaxare (P), o clădire administrativă şi pentru spaţii cu alte destinaţii (P+2E).

Investiția este realizată de Prompt, firma condusă de Mihai Olariu, cel care a privatizat UMT-ul şi care deţine şi ştrandul de la Pădurea Verde.

Lucrările de pe stadionul UMT au început în vara anului 2021, în urma unei finanțări de la Uniunea Europeană. Proiectul se ridică la peste 83 de milioane de lei, din care aproape 29 de milioane de lei sunt fonduri europene nerambursabile. 

The post Care sunt preturile la primul Aquapark termal din Timișoara appeared first on Televiziunea Medicala.

Continuare...

Articole pe aceiasi tema