Alexia Eram, declarații despre situația ei financiară. „Nu contează câți bani am făcut până acum. Eu sunt o fire cheltuitoare”

Alexia Eram e fiica Andreei Esca, celebra prezentatoare de știri. Tânăra a reușit să își croiască propriul drum, a devenit influencer, multe branduri au colaborat cu ea, a apărut în diverse campanii. Toate proiectele i-au adus și câștiguri bănești, și-a cumpărat singură un apartament în care locuiește deja.

Alexia Eram a fost invitată în podcastul lui Radu Țibulcă de pe YouTube. Discuția despre situația ei financiară a început de la o simplă întrebare: „Ce ai face dacă ai primi un milion de euro?”. Tânăra a explicat pe larg că nu ar cheltui toți banii, s-ar gândi și la viitorul ei, la cei aflați în suferință, dar și la plăcerile ei.

„În primul rând, o mare parte din bani nu i-aș cheltui, și i-aș pune deoparte. Să zicem 500.000 de euro i-aș pune deoparte. Iar cu ceilalți 500.000, o parte aș ajuta case de copii, eu întotdeauna de Crăciun fac pachete și le duc copiilor, am fost în orașe cu copii săraci și chiar aș vrea să îi ajut dacă aș putea. Aș da o parte de bani acolo.

Aș da spitatelor, în refacerea blocurilor din București, să fie uniform, să aibă o culoare frumoasă. Nu neapărat că mă deranjează, dar nu sunt niciodată renovate, sunt urâte, da. Să recondiționăm și casele superbe pe care le avem în țara noastră, să nu le dărâmăm.

Cu restul de bani aș pleca în vacanță, aș călători în cât mai multe țări”, a spus Alexia pe YouTube.

Gazda a insistat și așa s-a aflat că Alexia Eram, dacă ar avea 500.000 de euro, s-ar gândi la o afacere chiar în imobiliare. „Pe aceea i-aș investi, nu știu exact în ce, într-un business, în imobiliare. I-aș lăsa acolo, dar dacă am o idee și vreau să investesc în ceva, să știu că îi am”, a mai declarat ea pe YouTube.

„Eu sunt o fire care cheltuie cam mult”

Referitor la veniturile ei, Alexia Eram a mărturisit că are grijă mereu să pună și bani deoparte. De la tatăl ei a învățat asta și încearcă să procedeze așa, chiar dacă îi e greu.

„Tata m-a învățat de când eram mică să îmi pun și niște bani deoparte. Într-adevăr, eu sunt o fire care cheltuie cam mult și îmi e foarte greu să fac această decizie, dar încerc și să pun deoparte și să am tot timpul ceva.

Eu sunt pe principiul că muncești pentru a avea niște bani, și banii sunt făcuți ca să îi cheltui, pentru că atunci când mori, nu o să îi iei în mormânt”, a spus Alexia Eram, care s-a ferit să dezvăluie adevărata sumă pe care a câștigat-o până acum din diferitele joburi pe care le-a avut.

„Nu contează câți bani am făcut până acum, contează să fii cu picioarele pe pământ, să știi cum să-i investești.

Am o casă frumoasă, plătită din banii mei, îmi permită să merg în vacanțe, să mănânc la orice restaurant aș vrea, să petrec așa cum îmi doresc și să-mi cumpăr ce-mi doresc. Cam de trei ori pe an îmi doresc să merg în vacanță”, a încheiat ea subiectul.

https://www.youtube.com/watch?v=YiF2doZb2CE

Citeste continuarea articolului....

Articole pe aceiasi tema