Adela Popescu revine ca prezentator la ediția aniversară „Vorbește lumea”. „Îi doresc să rămână reperul care este astăzi”

După un an în care a fost în concediu de maternitate, Adela Popescu revine în platoul Vorvește lumea,  în calitate de prezentator, pentru a fi alături de Lora și Cove în prima ediție aniversară. Emisiunea împlinește patru ani.

„Emisiunii Vorbește lumea îi doresc să rămână reperul care este astăzi și să binedispună oamenii. În acest an, eu am fost în postura de telespectator fidel și am fost bucuroasă să descopar câte lucruri interesante aflu de pe canapea, cât de amuzant, luminos și pozitiv este totul! Îi doresc să-si păstreze integritatea, să fie la fel de pozitivă, optimistă și să ofere în continuare informații atât de valoroase.’,a declarat Adela Popescu.

Luni, de la 10:30, Adela, Lora și Cove vor aduce sărbătoarea în casele tuturor românilor, cu Gala Premiilor Vorbește lumea. Cei trei au pregătit o mulțime de premii și trofee haioase pentru cei care au venit în platoul emisiunii de-a lungul celor patru ani. Marți și miercuri, Lora si Cove vor aduce în casele românilor ritmuri latino și retro. Joi, Cove va pune la cale o serie de surprize pentru Lora, colega lui din ultimul an, iar vineri, cei mai iubiți artiști vor veni în platoul emisiunii pentru a sărbători finalul de sezon împreună cu echipa.

Citește și

Au condamnări grele, dar nicio zi de pușcărie: 4.450 de infractori sunt căutați pentru a-și executa pedepsele. Cei mai mulți urmăriți sunt fugiți din țară

Post-ul Adela Popescu revine ca prezentator la ediția aniversară „Vorbește lumea”. „Îi doresc să rămână reperul care este astăzi” apare prima dată în Libertatea.

Citeste continuarea articolului....

Articole pe aceiasi tema