A VII-a editie a evenimentelor dedicate recuperarii in distoniile neuromusculare (VIDEO)

By Televiziunea-Medicala.ro

Asociatia Childrens Joy a organizat a VII-a editie a evenimentelor dedicate recuperarii in distoniile neuromusculare.

Au participat atat persoanele cu distonii neuromusculare cat si familiilor acestora sau apartinatori dar si specialisti in domeniul recuperarii din Timisoara, Zalau si Baia Mare.

La solicitarea pacientilor care de-a lungul timpului au dorit sa afle cum poate ajuta acupunctura in recuperarea lor, dr Ioan Ometa a sustinut un atelier de acupunctura.

La eveniment s-a discutat despre integrarea sociala si pe piata muncii a persoanelor cu dizabilitati. Prezentarea a fost sustinuta de Arabela Acalinei.

Cei prezenti au participat la workshop-uri de recuperare prin fiziokinetoterapie ,coordonate de Anghel Livinel si Evelina Maciuca, reprezentanti ai Clinicii Medicale dr Cioata Ionel Trifon .

Evenimentul s-a incheiat prin prezentarea unui program de recuperare fizica prin sport adaptat persoanelor diagnosticate cu distonie neuromusculară cãrora conditia fizica le permite să efectueze astfel de activitate.

Asociatia Childrens Joy isi desfasoara activitatea in Timisoara, fiind membra in consiliul director al Aliantei Nationale pentru Bolile Rare si este membra la nivel european in consiliul director al organizatiei Dystonia Europe, alaturi de alte 17 tari.

Acest post este al Televiziunii Medicale. Cititi articolul aici: A VII-a editie a evenimentelor dedicate recuperarii in distoniile neuromusculare (VIDEO).

Continuare...

Articole pe aceiasi tema